Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Visszamenőleges archiválás igénylés

A Magyar Ügyvédi Kamara (MÜK) és a Microsec zrt. között 2008. december 22-én létrejött keretmegállapodás alapján a MÜK tagjai, speciálisan az ügyvédi igények alapján kialakított feltételek mellett vehetik igénybe a Microsec minősített archiválás szolgáltatását.

Az ügyvédi igények alapján a Microsec e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató kidolgozott egy olyan megoldást, mellyel biztosítható, hogy a MÜK tagjai a 2005. szeptember 1. és 2010. december 31. közötti időszakban keletkezett valamennyi e-aktát egy egyszeri díjért helyezzék el a minősített archívumban.

Ezen az oldalon azon az ügyfeleink rendelhetik meg a visszamenőleges archiválást, akik már rendelkeznek MINI, MIDI vagy MAXI archiválás szolgáltatás csomaggal. Amennyiben Önnek még nincsen archiválás szolgáltatása, kérjük ezt a megrendelőlapot töltse ki, amely segítségével az archiválás szolgáltatást a visszamenőleges archiválással együttesen rendelheti meg. Amennyiben Ön dokumentumonkénti archiválás csomaggal rendelkezik, a csomagváltás űrlapon módosíthatja jelenlegi csomagját MINI, MIDI vagy MAXI csomagra.

A megrendelőlap kitöltéséhez elektronikus aláírásra van szükség.

Kérjük, a megrendelőlap kitöltését követően küldje el a letöltött dokumentumot (PDF) ügyfélszolgálatunk számára az info@microsec.hu címre.