Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Visszamenőleges archiválás

A Magyar Ügyvédi Kamara (MÜK) és a Microsec között 2008. december 22-én létrejött keretmegállapodás alapján az ügyvédek speciálisan az ügyvédek igényei alapján kialakított feltételek mellett vehetik igénybe a Microsec minősített archiválás szolgáltatását.

Az ügyvédi igények alapján a Microsec e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató kidolgozott egy olyan megoldást, mellyel biztosítható, hogy az ügyvédek a 2005. szeptember 1. és 2010. december 31. közötti időszakban keletkezett valamennyi e-aktát egy egyszeri díjért helyezzék el a minősített archívumban.

Miért érdemes visszamenőleges archiválást választania?

Feltételek

A visszamenőleges archiválással érintett akták köre:

Díjak:

A visszamenőleges archiválás csomag díjai:

Visszamenőleges archiválás már meglévő vagy új előfizetés mellé választható.

A visszamenőleges archiválás csomag típusának és az archiválási csomag típusának minden esetben meg kell egyeznie. Például ha Ön MINI archiválási csomaggal rendelkezik, azt MINI típusú visszamenőleges archiválási csomaggal tudja kiegészíteni.

A vissszamenőleges archiválás csomag keretében az Előfizető a 2005. szeptember 1. - 2010. december 31. közötti időszakban keletkezett valamennyi aktáját archiválhatja.

A csomag egyszeri díján túl egyéb költség nem merül fel, a választott csomag díját egy összegben, a csomag megrendelésekor kell rendezni. A visszamenőleges archiválási csomag megrendelése nem mentesíti az Előfizetőt a meglévő (nem visszamenőleges) archiválási szolgáltatás díjainak megfizetésétől.

Megrendelés

A visszamenőleges archiválás csomagokat 2011. november 15-étől rendelheti meg az itt elérhető igénylőlap kitöltésével.

Ingyenes e-Szignó Archívum Kliens segédprogram

Az e-Szignó Archívum Kliens segítségével egyszerre archiválhatóak a felhasználó által kiválasztott és összegyűjtött e-akták, valamint egyszerűen feldolgozhatóak az archívumból érkező elektronikus tértivevények.

Az alkalmazás jól használható a visszamenőleges archiválás elvégzésére, de használható a folyamatos és rendszeres (pl. heti) archiválás feladatára is, hiszen mutatja, hogy mely akták mikor kerültek az archívumba egy korábbi időszakban.

Kapcsolódó letöltések: