Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Időbélyegzés szolgáltatásunk elérhetősége

Minősített időbélyegzés szolgáltatás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012. január 1-én hatályba lépett határozatának megfelelően, megszüntettük az SHA-1 lenyomatképző algoritmus alkalmazását elektronikus aláírással kapcsolatos, minősített szolgáltatásaink terén. A határozat értelmében, 2012. január 1. után, az általunk kibocsátott időbélyegek SHA-2 lenyomatképző algoritmusra épülnek, az SHA-1-es időbélyeg szolgáltatásunkat megszüntettük.

Minősített időbélyegzés szolgáltatásunk autentikációs tanúsítvánnyal vagy felhasználónévvel és jelszóval érhető el. E szolgáltatásunk SHA-256 alapú, időbélyeget készít, és kizárólag SHA-256-os lenyomatot fogad el.

Nagyfogyasztók részére dedikált bemenetet tudunk biztosítani időbélyegzés szolgáltatásunkhoz, amelyen keresztül nagy mennyiségű időbélyeget garantált teljesítménnyel tudunk kibocsátani. Ezzel kapcsolatban kérjük, a sales@microsec.hu címen vagy ügyfélszolgálatunknál érdeklődjön.

 

Teszt időbélyegzés szolgáltatás

Az új kriptográfiai algoritmusok szerint működő (SHA-256 alapú) teszt időbélyegzés szolgáltatásunk az alábbi URL-eken érhető el:

Az új kriptográfiai algoritmusokra épülő időbélyegzés szolgáltatásunk kizárólag SHA-256-os lenyomatokat fogad el. Autentikációs tanúsítvány alapján történő igénybevételhez mind sha-1 mind sha-2 alapú autentikációs tanúsítvány használható.

A minősített és a nem minősített szolgáltatóként nyújtott időbélyegzés szolgáltatás díjköteles. A teszt időbélyegzés szolgáltatás ingyenes, de sem joghatás, sem felelősségvállalás nem tartozik hozzá. A teszt időbélyegzés szolgáltatás elérhető például ezzel a teszt autentikációs tanúsítvánnyal is. A tanúsítvány telepítéséhez a következő jelszó: 123456 

Igényelhet ingyenes teszt tanúsítványt itt.