Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Teszt tanúsítványok

Bevezető

Az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató lehetőséget kíván adni leendő ügyfeleinek, hogy az elektronikus aláírást/bélyegzést, és a hozzá tartozó szolgáltatásokat ingyenesen kipróbálhassák.
Ezen az oldalon az e-Szignó aláíró program és az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató teljes körű tesztjéhez kívánunk támogatást nyújtani.

A Teszt tanúsítványok igénylése menüpontban található űrlap segítségével díjmentesen teszt tanúsítványok igényelhetők. Az aláírásra, bélyegzésre illetve weboldal-hitelesítésre szolgáló tanúsítványok mellett igényelhet titkosításra, illetve hitelesítésre (autentikációra) szolgáló teszt tanúsítványokat is.

Az aláíró/bélyegző teszt tanúsítványokkal az e-Szignó program regisztrálatlan változatával is készíthet érvényes aláírásokat/báéyegzőket. Természetesen a kiadott teszt tanúsítványok használhatóak más aláíró alkalmazásokkal, illetve az elektronikus aláírást és titkosítást támogató levelező programokkal is.

Ha Ön igényel teszt autentikációs tanúsítványt is, lehetősége lesz a teszt időbélyeg szolgáltatásunk elérésére.

Regisztráció

A teszt tanúsítványokat egyszerűsített regisztráció során bocsátjuk ki, így nem kell elküldenie nekünk semmit, nem kell személyesen megjelennie.

Kattintson a Teszt tanúsítványok igénylése menüpontra, és az űrlap kitöltése után pár perccel már használhatja is az elkészült tanúsítványt.

Teszt időbélyeg szolgáltatás

EC alapú teszt időbélyegzés szolgáltatásunk az alábbi URL-eken érhető el:

RSA alapú teszt időbélyegzés szolgáltatásunk az alábbi URL-eken érhető el: Az időbélyegzés szolgáltatásunk kizárólag sha-2-es lenyomatokat fogad el. Autentikációs tanúsítvány alapján történő igénybevételhez mind sha-1 mind sha-2 alapú autentikációs tanúsítvány használható.

Amennyiben nem kíván a teszt időbélyeg szolgáltatás eléréshez külön saját autentikációs tanúsítványt igényelni, használja a következő teszt autentikációs tanúsítványt. 

A tanúsítvány telepítéshez szükséges jelszó: 123456


Kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!