Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató
Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat a Microsec zrt. (Microsec) által üzemeltetett honlapok, a www.e-szigno.hu és a www.microsec.hu látogatói részére.

Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető név, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban együttesen: információ) a Microsec szellemi tulajdona, vagy a Microsec – a jogtulajdonos engedélye alapján – megfelelően jogosult azt a fenti honlapok bármelyikén feltüntetni.

A Microsec által üzemeltetett honlapokon lévő valamennyi információ szerzői jog által védett, ezen információk a jogtulajdonos írásbeli hozzájárulása esetén használhatóak fel.

A Microsec által biztosított, nem Microsec tulajdonú szoftverek letöltését a jogtulajdonos engedélyezte, ezen szoftverekért a Microsec felelősséget nem vállal, az Ön kérésére a Microsec kiadja a jogtulajdonos elérhetőségét, ha az nyilvánosságra hozható.

A Microsec által üzemeltetett honlapokra/ezek aloldalaira mutató linkeket a Microsec hozzájárulása nélkül lehet elhelyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat. Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a Microsec honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.