Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Koronavírus tájékoztató

A COVID-19 koronavírus terjedése világszerte aggodalomra ad okot. A járványt az Egészségügyi Világszervezet globális járványnak nyilvánította. A Microsec az ügyfelek és kollégák egészségének, biztonságának megőrzésére, valamint a szolgáltatás üzletmenet folytonosságának védelmére összpontosít.

A Microsec üzletmenet-folytonossági cselekvési terve minden részletre kiterjedő módon szabályozza a működést. A létrehozott válságkezelő csoport szoros figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket és fejleményeket. A helyzet alakulásának függvényében Microsec folyamatosan vezet be újabb és újabb megelőző védelmi intézkedéséket kollégái, ügyfelei és partnerei egészségének védelme érdekében.

Íme néhány kulcsfontosságú lépés, amelyet megtettünk annak érdekében, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is biztosítsuk ügyfeleink és partnereink számára szolgáltatásainkat.

Rendelkezésre állás és infrastruktúra

Biztonságos ügyfél-azonosítási pontot hoztunk létre

A tanúsítványkibocsátáshoz szükséges személyazonosítást egy új, erre a célra kialakított biztonságos azonosítási ponton végezzük el.

Ügyfélszolgálat

Kiszolgálás a veszélyhelyzet alatt

Iroda védelme és utazások

Más vállalatokhoz hasonlóan, a kormányzati és WHO ajánlásokkal összhangban Microsec is bevezetett megelőző intézkedéseket a járvány terjedésének lassítása érdekében:

Folyamatosan figyelemmel követjük és kiértékeljük a járványügyi veszélyhelyzetet, szükség esetén meghozzuk a megfelelő intézkedéseket a szolgáltatás biztosítása, ügyfeleink, partnereink és kollégáink védelme érdekében.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon e-mailt az info@microsec.hu e-mail címre.