Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató
Kártyája működéséhez szükséges a megfelelő kártya meghajtó (32 bit, 64 bit), valamint az e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás telepítése is!
Kártya meghajtók

Bit4Id Touch & Sign 2048 (eSB) kártya

A kártya az ST Incard Technologies mikrochipet tartalmazza, a Bit4ID Ltd. által a kifejlesztett alkalmazással és meghajtó programokkal kerül kibocsátásra.
A chipkártya vizuálisan az alábbi jegyek alapján azonosítható be:

A kártya előlapján ( a chip oldalon) a chip alakja chipgyártónként egyedi. A MICROSEC által forgalmazott Bit4Id Touch & Sign 2048 (eSB) kártya kontaktus felülete az ábrán látható elrendezésű.
A kártya hátlapján (a nem chipes oldalon) a kártya jobb felső sarkában az új 2048 bites kártyatípusoknál egy egyedi kártyatípus azonosító található, ami a Bit4Id Touch & Sign 2048 (eSB) kártya esetén:

eSB

A Bit4Id Touch & Sign 2048 (eSB) kártya használatához az operációs rendszer típusától függő meghajtó csomagot kell telepíteni. A lenti listából válassza ki és töltse le számítógépére a használt operációs rendszernek megfelelő telepítő csomagot.

Telepítő csomag Windows operációs rendszerekhez

A meghajtó programok telepítéséhez és használatához szükséges részletes ismereteket az egységes Felhasználói útmutatóban találja.
32 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
64 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás

A MICROSEC e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás segítségével egységes felületen kezelheti a MICROSEC által forgalmazott valamennyi kártya és tokentípust.

Ezen az oldalon mindig az e-Szignó Kártyakezelő legfrissebb verziója érhető el.

Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)