Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató
A token működéséhez szükséges a megfelelő token meghajtó (32 bit, 64 bit), valamint az e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás telepítése is!
Token meghajtók

Gemalto Classic TPC IM CC (eSG-SIM) token

A token a Samsung S3CC91C mikrochipet tartalmazza, a Gemalto által kifejlesztett alkalmazással és meghajtó programokkal kerül kibocsátásra.
A token vizuálisan az alábbi jegyek alapján azonosítható be:

A token előlapján (a chip oldalon) a "gemalto" felirat olvasható. A MICROSEC által forgalmazott Gemalto Classic TPC IM CC (eSG) token átlátszó, a benne lévő SIM kártyán a chipsorszám valamint a tulajdonos neve olvasható.

A Gemalto Classic TPC IM CC (eSG-SIM) token használatához az operációs rendszer típusától függő meghajtó csomagot kell telepíteni.

Telepítő csomag Windows operációs rendszerekhez

A meghajtó programok telepítéséhez és használatához szükséges részletes ismereteket az egységes Felhasználói útmutatóban találja.
32 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
64 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
Windows XP operációs rendszer esetén a .NET framework és az USB token driver telepítése is szükséges a token működéséhez

Telepítő csomag OS X és Linux rendszerekhez ...

 

e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás

A MICROSEC e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás segítségével egységes felületen kezelheti a MICROSEC által forgalmazott valamennyi kártya és tokentípust.

Ezen az oldalon mindig az e-Szignó Kártyakezelő legfrissebb verziója érhető el.

Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10)