Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató
Kártyája működéséhez szükséges a megfelelő kártya meghajtó (32 bit, 64 bit), valamint az e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás telepítése is!
Kártya meghajtók

Gemalto Classic TPC IM CC (eSG) kártya

A kártya a Samsung S3CC91C mikrochipet tartalmazza, a Gemalto által kifejlesztett alkalmazással és meghajtó programokkal kerül kibocsátásra.
A chipkártya vizuálisan az alábbi jegyek alapján azonosítható be:

A kártya előlapján (a chip oldalon) a chip alakja chipgyártónként egyedi. A MICROSEC által forgalmazott Gemalto Classic TPC IM CC (eSG) kártya kontaktus felülete a Földgömbre emlékeztető, az ábrán látható elrendezésű.
A kártya hátlapján (a nem chipes oldalon) a kártya jobb felső sarkában az új 2048 bites kártyatípusoknál egy egyedi kártyatípus azonosító található, ami a Gemalto Classic TPC IM CC (eSG) kártya esetén: eSG

A Gemalto Classic TPC IM CC (eSG) kártya használatához az operációs rendszer típusától függő meghajtó csomagot kell telepíteni.

Telepítő csomag Windows operációs rendszerekhez

A meghajtó programok telepítéséhez és használatához szükséges részletes ismereteket az egységes Felhasználói útmutatóban találja.
32 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
64 bites Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)
Windows XP operációs rendszer esetén a .NET framework telepítése is szükséges a kártya működéséhez

Telepítő csomag OS X és Linux rendszerekhez ...

 

e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás

A MICROSEC e-Szignó Kártyakezelő alkalmazás segítségével egységes felületen kezelheti a MICROSEC által forgalmazott valamennyi kártya és tokentípust.

Ezen az oldalon mindig az e-Szignó Kártyakezelő legfrissebb verziója érhető el.

Windows (XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 8.1, Windows 10)