Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

PKI és HSM tanácsadás, technikai támogatás

PKI tanácsadás

PKI (Public Key Infrastructure) tanácsadásunk keretében szakmai segítséget nyújtunk a nyilvános kulcsú infrastruktúra kiépítéséhez, rendszerintegrációjához és üzemeltetéséhez. Tanácsadással és oktatással támogatjuk az elektronikus aláírás eszköz- és szolgáltatásrendszerének igénybevételét és használatát. A PKI témakörében teljes körű tanácsadási szolgáltatást nyújtunk, mely az elektronikus aláírás mellett kiterjed az elektronikus archiválásra, és a PKI technológia rendszerszintű használatára is.

 

HSM tanácsadás és support

A HSMs (Hardware Security Modules) olyan speciális hardver eszközök, melyek biztonsági, kriptográfiai és kulcsmenedzsment funkciókat látnak el. A HSM tanácsadás keretében vállaljuk az eszköz használatához szükséges integrációs követelmények, ajánlások, finomhangolási alapelvek meghatározását és kidolgozását. A HSM support szolgáltatásunk keretében technikai támogatást nyújtunk a modul üzemeltetéséhez, és igény esetén vállaljuk a HSM integrációját és működtetését is.

A Microsec saját rendszereiben évek óta használ Hardware Security Modulokat, és számos ügyfelünk számára nyújtottunk már műszaki segítséget a HSM használatához, így szakembereink célirányos szaktudással rendelkeznek a rendszerszintű integrációban és a hatékony üzemeltetésben.


PKI és HSM tanácsadási valamint support szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információ érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a sales@microsec.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 505-4444 telefonszámon.