Aláíró megoldások

e-Szignó aláíró program

Az e-Szignó aláíró program egy minősített aláíró-ellenőrző szoftver, mellyel a dokumentumok elektronikus aktákba szervezhetőek és elektronikus aláírással láthatóak el. A program részletes leírását itt tekintheti meg. Az e-Szignó program alap verziója ingyenesen letölthető és a Microsec hitelesítés szolgáltatásával térítésmentesen használható.

e-Szignó Automata

Az e-Szignó Automata minősített aláíró-ellenőrző szerver oldali fejlesztőeszközt azoknak ajánljuk, akik saját fejlesztői kapacitással rendelkeznek, és informatikai alkalmazásaikba be kívánják építeni az elektronikus aláírás képességét, legyen az ügyviteli, dokumentumkezelő, számlázó, szkennelő, CRM vagy egyéb IT rendszer.
e-Szignó Automata tájékoztató

e-Szignó Hitelesítő szerver

Az e-Szignó Hitelesítő szerver webszolgáltatás felületen kínálja az e-Szignó funkcióit. Használata elsősorban azoknak lehet praktikus, akik saját informatikai rendszerükben a PKI műveleteket központosítottan kívánják végezni. A szerverben igény szerint összetettebb PKI funkciók is megvalósíthatóak (pl. üzenetküldő rendszerek (VIEKR, CEVR) folyamatai beépíthetőek). A szerver több interfészt is nyújt automatizálható rendszerek számára (MQ2File, MQ, REST).

Amennyiben termékünk felkeltette az érdeklődését, további információkért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a sales@microsec.hu címen.

Az e-Szignó Hitelesítő szerver dokumentációját itt tekintheti meg.

web-Szignó

A web-Szignó az interneten elérhető aláíró-ellenőrző alkalmazás. Segítségével egy webes felületen lehet elektronikusan aláírt aktákat létrehozni, így az aláírónak nem szükséges külön programot telepítenie a gépére. Használatához a Microsec által kibocsátott aláíró tanúsítvány és időbélyeg szolgáltatás szükséges.

A web-Szignó szoftver használata díjmentes, igénybevételéhez nem szükséges előzetes regisztráció.
web-Szignó megnyitása

Webes PDF-Szignó

A webes PDF-Szignó használatával egy webes felületen lehet a PDF dokumentumokat elektronikusan aláírni, így nem kell a gépre külön PDF aláíró programot telepíteni, azt frissíteni és karbantartani. A PDF-Szignó használatához a Microsec által kibocsátott aláíró tanúsítvány és időbélyeg szolgáltatás szükséges.

A webes PDF-Szignó szolgáltatás használata díjmentes, és a következő linken érhető el:
Webes PDF-Szignó