e-Szignó aláíró program

Az e-Szignó program segítségével az elektronikus dokumentumokat digitálisan alá lehet írni, és azokat elektronikus aktába lehet rendezni. Az e-Szignó program Windows XP, 2003, Vista és Windows 7 operációs rendszereken működik.

Az e-Szignó főbb jellemzői:

 

Az e-Szignó aláíró program bevizsgált minősített aláírás létrehozó szoftver. A szoftver tanúsítását az NHH által erre feljogosított MATRIX Vizsgáló, Ellenőrző és Tanúsító Kft. végezte. A tanúsítási dokumentum itt tekinthető meg. A jelenleg letölthető verzió a tanúsított verzió továbbfejlesztett változata.

e-Szignó aláíró program ingyenes letöltése

e-Szignó programunk ingyenesen letölthető és kipróbálható. Az ingyenes változat a licencelt változathoz képest a következőkben tér el:

Ha más szolgáltató által kibocsátott tanúsítványokkal kíván aláírni, vagy a reklámcsíkot szeretné eltüntetni, akkor regisztrálja a programot.

Amennyiben nem rendelt még cégünktől tanúsítványt, igényelhet ingyenes teszt tanúsítványokat, amelyek segítségével kipróbálhatja az e-Szignó különböző funkcióit. Ha nem szeretne egyedi tanúsítványt használni a tesztelésre, töltse le Tesztelő Péterke névre szóló tanúsítványunkat.
Az időbélyeg és OCSP szolgáltatás teszteléséhez a következő autentikációs tanúsítványt telepítse a számítógépére.