Home
Skip to main content eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató

Aláíró megoldások

e-Szignó Automata

Az e-Szignó Automata szerver oldalon nyújt lehetőséget nagytömegű aláírás készítésére és ellenőrzésére automatizált módon. Emellett az e-Szignó Automata beépítésével felhasználó oldalon tetszőleges alkalmazásban készíthető aláírás.

Az e-Szignó Automatával könnyen és gyorsan integrálható az elektronikus aláírás funkció már meglévő ügyviteli, dokumentumkezelő vagy workflow alkalmazásba, számlázási, illetve archiváló rendszerbe.

A szerver oldali működéshez kapcsolódó, további jellemzők:

Tanúsítás

Az e-Szignó Automata bevizsgált minősített aláírás létrehozó szoftver. A szoftver tanúsítását az NHH által erre feljogosított MATRIX Vizsgáló, Ellenőrző és Tanúsító Kft. végezte. A tanúsítási dokumentum itt tekinthető meg.

Fejlesztés az e-Szignóval

Az e-Szignó Automata segítségével minősített aláírást létrehozó és kezelő alkalmazás fejleszthető. Az e-Szignó Automata valamennyi elektronikus aláírás funkciót tartalmazza, Önre már csak a meglévő alkalmazásba történő illesztés, illetve a felhasználói felület megalkotása vár.

Kipróbálás

Az e-Szignó Automata kipróbálásához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a sales@microsec.hu email címen. A tesztelési célú felhasználás díjmentes!

Ingyenesen teszt tanúsítványokat is biztosítunk erre a célra.